ΛΟΥΛΟΎΔΙ ΑΠΌ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΌ ΦΕΡΜΟΥΆΡ

Δες παρακάτω πως το έφτιαξα, δεν μου πήρε πάνω από ώρα και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο!
Τι θα χρειαστείς:

χρωματιστό φερμουάρ
μπαλίτσα felt
ψιλές χαντρούλες
χρωματιστές τσόχες
αξεσουάρ καρφίτσας
βελόνα, κλωστή, πιστόλι σιλικόνης
Για αρχή θα χρειαστεί να κόψεις το φερμουάρ, για το συγκεκριμένο λουλούδι το έκοψα στην μέση, χρησιμοποίησα δηλαδή 60 εκατοστά. Μετά άρχισα να κάνω μεγάλες βελονιές στο κάτω μέρος του φερμουάρ και όταν τελείωσα, τράβηξα την κλωστή για να σουρώσει το φερμουάρ.

Με την βοήθεια της ζεστής κόλλας σιλικόνης άρχισα να γυρίζω το φερμουάρ γύρω από τον εαυτό του και το κόλλαγα από πίσω κάθε λίγο και λιγάκι για να μην μου λυθεί. Όπως θα δεις στο τελικό αποτέλεσμα προσπάθησα να μην έχω συμμετρικά κενά ώστε να βγει πιο "αληθινό".

Οι οδηγίες συνεχίζονται μετά τις φωτό...

Στην συνέχεια ασχολήθηκα με το κεντρικό κομμάτι, πήρα μια μπαλίτσα felt και την έκοψα στην μέση με ένα κοπίδι γιατί η ολόκληρη μου φαινόταν ότι εξείχε πολύ. Της έραψα πολλές μικρές χαντρούλες και την κόλλησα στο κέντρο πάλι με την ζεστή κόλλα σιλικόνης.

Τέλος, έφτιαξα 2 φυλλαράκια από διαφορετικά χρώματα felt, τα κόλλησα από πίσω και όλα αυτά τα έκρυψα με ένα ακόμη κομμάτι felt, πάνω στο οποίο κόλλησα και το αξεσουάρ της καρφίτσας.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες παρακάτω, έβαλα το αξεσουάρ της καρφίτσας ψηλά, μιας και το τελικό αντικείμενο έχει κάποιο βάρος και ήθελα να κάθεται πιο όρθιο. Αυτό ήταν! Καλή επιτυχία αν το προσπαθήσεις!