Σπιτική θεραπεία για την υπογονιμότητα!!!

Το ελαιόλαδο σε συνδυασμό με σύκα είναι ένα απίστευτο μείγμα για τη θεραπεία:

Υπογονιμότητα
Αιμορροΐδες
Εντερικές ασθένειες
Αναιμία
Δυσκοιλιότητα
Υψηλή χοληστερόλη
Βρογχίτιδα Άσθμα
Επίσης, τα σύκα με εμποτισμένο ελαιόλαδο είναι πολύ καλή λύση όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση βακτηριδίων στο στομάχι και τα έλκη του στομάχου.

Συστατικά που απαιτούνται:

40 ξερά σύκα
1 λίτρο ελαιόλαδο

Τρόπος παρασκευής:

Βάλτε τα σύκα σε ένα γυάλινο βάζο και ρίξτε το ελαιόλαδο από πάνω τους. Αφήστε το βάζο να παραμείνει σε ακινησία για 40 μέρες.

Μετά από αυτό, θα πρέπει να καταναλώνεται 1 πριν από κάθε γεύμα. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να ξεμείνετε από σύκα.

Αυτή η συνταγή είναι ασφαλής και καταπραΰνει τα συμπτώματα μέχρι να φύγει για τα καλά. Τα Ξηρά σύκα περιέχουν περισσότερες πρωτεΐνες, τα λίπη, σάκχαρα και μέταλλα από τα φρέσκα.

Κρατήστε το βάζο σε σκοτεινό και δροσερό μέρος. Τα Ξηρά σύκα είναι μεγάλη πηγή μετάλλων, όπως το ασβέστιο, χαλκό, κάλιο, μαγγάνιο, σίδηρο, ψευδάργυρο και σελήνιο.

Σε 100 γραμμάρια ξηρών σύκων υπάρχουν 640 mg καλίου, 162 mg ασβεστίου και 2,03 mg σιδήρου. Καλίου είναι πολύ σημαντική ένωση για τα κύτταρα και τα υγρά του σώματος και βοηθά στη ρύθμιση καρδιακού παλμού και της αρτηριακής πίεσης.

Χαλκός είναι απαραίτητος για την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για το σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων στο αίμα.

Το ελαιόλαδο περιέχει μονοακόρεστα λίπη. Αυτά τα λίπη είναι υγιέστερα είδος των λιπών που μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, και θα μειώσει το επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα. Το ελαιόλαδο περιέχει επίσης βιταμίνες Α, D, Κ και Ε, που βοηθούν τον οργανισμό μας όταν πρόκειται για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών και την οξείδωση των κυττάρων.